Termeni si conditii

Disclaimer

Utilizarea site-ului nostru web merge întotdeauna mână în mână cu unele drepturi și obligații. Acestea sunt definite în Termenii noștri de vânzare, în Politica noastră de confidențialitate, în Declarația noastră privind cookie-urile și în prezentul Disclaimer (împreună, „Termenii și condițiile”).


Termenii și condițiile se aplică atât nouă, littlepioneer.ro, cât și dumneavoastră, utilizator. Prin utilizarea site-ului nostru web, recunoașteți și acceptați în mod expres aplicarea exclusivă a Termenilor și condițiilor noastre și renunțați în mod expres la dreptul de a vă invoca propriii termeni și condiții.


Ne putem abate de la acești Termeni și Condiții în unele situații excepționale, dar numai în măsura în care abaterile sunt acceptate de fiecare parte și declarate explicit în scris. Aceste abateri doar înlocuiesc sau completează clauzele la care se referă. Acestea nu vor afecta aplicarea altor prevederi ale acestor Termeni și Condiții.


 

1. Cine suntem

littlepioneer.ro (denumit în continuare „site-ul”)

E-mail: [email protected]


Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau observații suplimentare. Promitem să răspundem în curând!


2. Site-ul nostru web

2.1 Funcționare corespunzătoare, siguranță și accesibilitate

Poți fi sigur; oferim un site web ușor de utilizat, care este sigur pentru fiecare utilizator. Luăm toate măsurile rezonabile și necesare pentru a asigura funcționarea corespunzătoare, siguranța și accesibilitatea site-ului nostru. Cu toate acestea, nu vă putem oferi o garanție absolută în această privință. Suntem obligați doar de o obligație de mijloace.


Orice utilizare a site-ului web se face pe propriul risc. Nu suntem răspunzători pentru daune rezultate din disfuncționalități, întreruperi, defecte, elemente dăunătoare sau alte probleme de pe sau în cadrul site-ului nostru, indiferent de existența unui caz de forță majoră sau a altor evenimente străine.


Avem dreptul de a restricționa și/sau întrerupe total sau parțial accesul la site-ul nostru web, în ​​orice moment și fără avertisment prealabil. Vom lua astfel de măsuri doar dacă acest lucru este justificat de circumstanțe, fără ca aceasta să fie în vreun fel o condiție care să fie acoperită.


2.2 Conținut de pe site-ul nostru web

Determinăm în mare măsură ce conținut este disponibil pe site-ul nostru. Acordăm mare grijă în acest sens și depunem toate eforturile pentru a oferi informații de înaltă calitate. Prin urmare, luăm toate măsurile necesare pentru a menține site-ul nostru cât mai complet, exact și actual posibil, chiar și atunci când informațiile sunt furnizate de terți. Ne este întotdeauna permis să schimbăm, să adăugăm sau să ștergem conținutul de pe site-ul nostru.


În ciuda atenției noastre considerabile, nu putem garanta calitatea informațiilor disponibile pe site-ul nostru. Este posibil ca informațiile să nu fie corecte, să nu fie suficient de exacte și/sau să nu fie utile. Nu suntem răspunzători pentru daunele (directe și indirecte) pe care utilizatorul le poate suferi ca urmare a informațiilor de pe site-ul nostru.


Vă rugăm să ne notificați cât mai curând posibil dacă observați că conținutul de pe site-ul nostru încalcă legile aplicabile și/sau drepturile terților sau pur și simplu nu este acceptabil. Vom lua apoi toate măsurile corespunzătoare, care pot include eliminarea parțială sau totală a informațiilor.


Site-ul nostru web conține conținut care poate fi descărcat. Înțelegeți și sunteți de acord că fiecare descărcare de pe site-ul nostru web este pe propriul dumneavoastră risc și că daunele rezultate din pierderea datelor sau deteriorarea sistemului informatic sunt responsabilitatea dumneavoastră exclusivă.


2.3 Ce așteptăm de la dvs. în calitate de Utilizator

Utilizatorul poartă o anumită responsabilitate pentru modul în care oferim site-ul nostru web. Aceasta înseamnă că trebuie să vă abțineți de la acte care au un impact dăunător asupra funcționării și securității corespunzătoare a site-ului web sau asupra utilizării acestuia. De exemplu, site-ul web nu poate fi folosit pentru a ocoli modelul nostru de afaceri și/sau pentru a colecta informații de la alți utilizatori.


Prin urmare, este interzisă distribuirea de conținut prin intermediul site-ului nostru web care (ar putea) dăuna(lor) altor utilizatori ai site-ului web. Ne putem gândi la răspândirea de software rău intenționat, viruși de computer, malware, viermi, troieni și cancelbots. De asemenea, este vizată proliferarea mesajelor nesolicitate și/sau comerciale prin intermediul site-ului web, cum ar fi mesajele nedorite, spam-ul și scrisorile în lanț.


Ne rezervăm dreptul de a întreprinde toate acțiunile necesare (judiciare și extrajudiciare) care pot oferi remedii adecvate părților afectate. Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate acțiunile exercitate pe Site care cauzează daune site-ului și/sau altor utilizatori. În cazul în care se întâmplă acest lucru, utilizatorul are obligația de a păstra HoneyroseUSA inofensivă și despăgubită de toate pretențiile care pot apărea.


3. Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru web poate conține sau furniza hyperlink-uri sau poate indica alte site-uri web și/sau portaluri de comunicații electronice întreținute de terți sau poate furniza conținut terță parte pe site-ul nostru prin încadrare sau alte metode. O astfel de referință făcută pe site-ul nostru web nu înseamnă că există vreo legătură între site-ul nostru web și aceste site-uri web terțe și nici că suntem (implicit) de acord cu conținutul acelor site-uri.


Nu garantăm și nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea, legalitatea, integralitatea sau calitatea conținutului site-urilor web externe la care se leagă pe site-ul nostru web sau a altor portaluri de comunicații electronice care nu se află sub controlul nostru real. Prin urmare, aceste referințe trebuie să faceți clic pe propriul risc și responsabilitate. Nu suntem răspunzători pentru nicio daune care rezultă din acestea.


Aceste site-uri web externe nu oferă aceleași garanții ca și noi. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile și declarația de confidențialitate a acestor alte site-uri web.


4. Drepturi de proprietate intelectuală

Creativitatea merită protecție; la fel și site-ul nostru web și conținutul acestuia. O astfel de protecție este asigurată de drepturile de proprietate intelectuală și este îndreptățită tuturor părților, adică HoneyroseUSA și terților. Conținut înseamnă categoria foarte largă de fotografii, video, audio, text, idei, note, desene, articole etc. Acest conținut este protejat de drepturi de autor, drepturi de software, drepturi de baze de date, drepturi de design și modele și alte drepturi aplicabile (de proprietate intelectuală). Natura tehnică a site-ului nostru este protejată de drepturi de autor și de drepturile asupra software-ului și bazelor de date. Fiecare nume comercial pe care îl folosim pe site-ul nostru web este protejat de legea mărcilor comerciale.


Fiecare utilizator primește un drept limitat de a accesa, utiliza și afișa site-ul nostru web și conținutul acestuia. Acest drept este acordat într-o manieră neexclusivă și netransferabilă și poate fi utilizat numai într-un context personal, necomercial. Le rugăm utilizatorilor noștri să nu creeze și să nu aducă modificări la drepturile de proprietate intelectuală, așa cum sunt descrise în acest articol, fără acordul proprietarului. HoneyroseUSA acordă o mare importanță drepturilor sale de proprietate intelectuală și a luat toate măsurile posibile pentru a-i asigura protecția. Vom lua măsuri legale împotriva oricărei încălcări a drepturilor de proprietate intelectuală existente.


5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informațiile personale pe care le furnizați sunt necesare pentru un serviciu bun. Introducerea datelor personale incorecte sau false este considerată o încălcare a Termenilor și condițiilor noastre. Datele personale ale utilizatorului sunt prelucrate exclusiv în conformitate cu Politica de confidențialitate aplicabilă care poate fi consultată prin intermediul site-ului nostru web.


6. Prevederi generale

Ne rezervăm dreptul de a modifica, limita sau întrerupe site-ul nostru web și serviciile conexe în orice moment și în orice măsură. Putem face acest lucru fără să observăm utilizatorul. Acest lucru nu dă naștere la nicio formă de compensare.


Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați exclusiv în conformitate cu legislația belgiană. Orice dispută care decurge în cadrul sau legată de serviciile HoneyroseUSA va intra sub jurisdicția instanței competente a districtului judiciar din județul Los Angeles.


Dacă o prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată invalidă, invaliditatea unei astfel de prevederi nu va afecta valabilitatea și caracterul executoriu al prevederilor rămase din acești Termeni și Condiții, care vor rămâne în vigoare și în vigoare. Ne păstrăm dreptul de a propune o modificare valabilă a clauzei (clauzelor) în litigiu.